Stenungsögården

     Alla  möjligheter – året runt!

 Boende –Övernattning – vandrarhem – stugor – lägerimage

Vi har rum och stugor av olika slag. Ni bor antingen i våra nyrenoverade pensionatsrum eller stugor med vidunderlig havsutsikt eller i lite enklare standard på vårt vandrarhem eller i nyrenoverade ministugor. På Stenungsögården bor du med den vackra omgivningen alldeles runt knuten. Du kan boka övernattning med självhushåll eller köpa till olika slags måltider. Idealiskt för läger/ idrottsläger! Våra stora egna ytor skapar en rogivande atmosfär med möjlighet till olika slags aktiviteter.

Bröllop_DSC1572

I denna unika miljö, med dess vackra omgivningar och diverse byggnader med olika möjligheter, finns de allra bästa förutsättningar för att göra just Ert bröllop till något alldeles särskilt, just så som ni vill ha det.Här finns allt för att göra Ert bröllop till ett oförglömligt minne. Vigselakten (både borgligt och kyrklig) kan ske i den ny renoverade byggnad som tidigare använts som kyrka eller på stranden/klipporna med vidunderlig utsikt mot Askeröfjorden och Tjörnbroarna i bakgrunden.I den lugnande naturen med strålande havsutsikt kan också vigselakten ske på uteterrassen i direkt anslutning till den stora ljusa matsalen. Övernattning finns till 100 gäster antingen i vårt vandrarhem och/eller i våra nyrenoverade pensionatsrum med havsutsikt.

Kapellet eller Stenungsökyrkan

Vårt nyrenoverade kapell/ vigsellokal finns till er tjänst året runt med sin vackra, naturskiftande altartavla.För vigsel, begravning, dop, namngivningsceremoni m.m

Minnestund

Minnesstunden är en viktig del av begravningen. När man samlas vid minnesstunden för att hedra och minnas den bortgångne vill man naturligtvis att det ska ske under så vackra och värdiga former som möjligt. Hos oss kan du välja att komma efter begravningsakten eller att ha hela ceremonin här då vi har kyrka/vigsellokal för både kyrklig och borglig begravning.Vi ordnar landgångar, smörgåstårta eller buffé, tårta och kaffe eller enligt önskemål.

Fest, kalas, julbord, företagsarrangemang

Fira din födelsedag hos oss!  Temafest med roliga aktiviteter! Företagsfest med teambuilding, beachvolleyboll, femkamp m.m Tag med vänner eller  ditt företag/förening till en stämningsfull stund i vacker miljö med sprakande brasa och ljus julefrid. Ni välkomnas med doftande glögg, bohuslänskt julbord med hemlagade läckerheter följt av ett dignande gottebord.

Konferens

Prisvärt, naturnära och välkomnande –skapar känsla åt dina möten Stenungsögården är en vacker plats att lägga konferenser på. Här finns många möjligheter att tillgodose just era önskemål. Vi har utrustning för ny digital teknik, projektor och trådlöst internet. Köket erbjuder fika, lunch och middag med strålande utsikt över havet. Personalen gör alltid sitt bästa för våra gäster. Vi erbjuder färdiga konferenspaket för olika storlekar på grupper och är flexibla i upplägg och genomförande. Under adventsveckorna kan ni kombinera er konferens med vårt välsmakande jullunch.  En konferens kräver en miljö som inspirerar till kreativitet. Stenungsögårdens vackra natur, stora strövytor, egen park och brygga skapar en miljö där människor kommer till sin rätt. Tillsammans med erkänt god mat och service erbjuder vi en fin plats för kurser och konferenser.

 Kök – Café – Pub2014 553

Köket lagar vällagad mat från grunden gärna av närodlat och ekologiskt. Till menyerna kan man välja att dricka allt från det enklaste till de finaste vinerna från egen vinimportör. Fullständiga vin- och spriträttigheter.               Konditorn komponerar desserter, bakverk och bröllopstårtor. Vårt Café erbjuder hembakade tårtor, smörgåstårtor, tunnbröd och bakverk med hög kvalitet.  Även för avhämtning. Omgivna av havet och den lugnande naturen serverar vi god mat och dryck och erbjuder högklassig service av trevlig personal.

Camping 

Stenungsögårdens Camping kan erbjuda ett 30-tal husvagnsplatser med el varav några är säsongsplatser sommartid och även möjlighet till säsongsbokning under vintern. Det finns gott om ytor för tältning

​Det finns en hygienanläggning i nära anslutning som förutom duschar och toaletter även rymmer ett kök för självhushåll med möjligheter att laga mat och diska samt en tvättstuga.

 

       Välkomna!!

Bokning och frågor!

tel. 0303-770080   köket 0303-770925

www.stenungsogarden.se

koket@stenungsogarden.se      www.facebook.com/stenungsonskokobar

Väl mött!

Eva, Lars, Emma & RogerBröllop Malin o Martin 124

 

Vägbeskrivning: Kör till Stenungsund, vidare mot Tjörn. Efter första bron – ta direkt höger och följ skyltning. Det finns också bra buss –och tågförbindelser till Stenungsund

Foto: www.mariesfotoshop.se  foto och text: Eva Thorén